Wednesday, July 28, 2010

bila xada lagi bunyi 'teen'2

g0sh, rase xcaye je 20tahun tu berlalu dgn cepatnye...i'm old
old enough to get married...gatal!
oh, xpe my science teacher masa sekolah dulu cakap mase umor2
20 n above ni la mase dimana kte2 sume akan terlebih hormon gatal.
but mine macam dah overflow je...haish...
20 20 20 20....xda lagi bunyik belas2 everytime uncle2 n auntie2
yg xdikenali tny. skrg akan jwb i'm 20...oh, masa berlalu tanpaku menyedari..

masa kecik2 dulu xsuka g sekolah. selalu xsabar (xsedar yg b4 yg dewasa 2 jd dewasa kne g sekolah) budak2 la...sume nak simple2. ble ko xsiap homework pon rase takot sgt mcm it's the end of the world. sampaikan ko xnak g sekolah la.

ble ko dah beasr...baru ko taw reality ni xseindah mcm ko tgk dalam tv....dunia2.
ko dah besar baru la ko rase tensionye dunia adult ni...tapi xpe, as we gr0w older we'll learn things we never knew we ever knew...
gitu! huhuhu.....

sekarang rindunye pada everything yg simple n mudah2 belaka tu...degree sgt susah...life sekarang sucks...macam nak meletup! kadang2 rase nak nanges je....
masa kecik2 xyah fikir pasal duit...assignment...
tp xpe life must g0 on kan...xsbr nak abes belajar.

1 comment:

  1. happy birthday!!!!!!!
    20 thn dh kn??chilll :)

    ReplyDelete

Blog Archive

s0mething to n0te

My photo
s0mewhere, republic of biatchess