Thursday, December 3, 2009

2nd wave!!!!


typical ***-***....actually, aku dlm position yg xtaw perlu ke tak nak post benda ni. fhm2 je la, skrg ni bersepah je kanak2 'terlebih pandai' yg ble da dapat bce nanty mula la nak complain 2 complain ni...xsuda2 nak complain kan. (maklum la jgk keje kos ni mmg nak berdebat je)




but, righ now i don't give a sh** about what are they g0nna bring up. smlm (aku assume korg taw ble and agenda ape mse 2) rase nak vomit je cause mrh sgt3. badan aku dah menggeletar, heart beat da increase so, aku xpost pape smlm. (nanty ade jgk org complain post aku ni full of harsh words lg)




1st thing yg nak aku luahkan, my advice - adikkkkk, kalo rase diri tu hebat sgt debat, fine, g join debat club get active and prove to everyone that u are worth it. fhm??? ni kalo rase2 nak buang mse aku dgr ko membebel bout small matter, baek xpyh.




2ndly: adiiikkkkkkk, dalam kelas td0 ke????? pnh blaja x kalo nak raise an argument, make sure it's a good one (good in terms of it stays within the topic). ni x, kejap2 issue ni. jap lagi kate issue tu. adoooiiiii....




3rd one is, addiiiiiikkkkkkkkk, kalow tgh2 chaos bout selesema babbbiiii, nak ke kte bersuka-ria xngat dunia nak wat mcm2 actvty??? nak sgt kne selesema babbbiiii 2, g je infected country ok??? sng je carenye tu.



4th thing is, addiiiikkkkkkkk, ble dah tanye soalan tu, bukak la lubang telinga ko tu sebesar yg possible, and dengar la explaination yg org nak bagi. jangan pastu xfhm2 lg and keep on asking the same things ok? hormat la org yg tgh bercakap, kalo adik yg sedang bercakap mse tu pon mesti cam nak meletop ble tgk ade la kanak2 yg xfhm2 bahase, memekak cam la kte in a middle of a party. sini bkn zouk ok???



lastly, kpde org yg cakap 'fuck tradition' 2, xkre la ble, smlm ke (ade je org yg jerit prkataan tu), pas induction ke, xkre la. ko ni nak kate xblaja, elok je ko msuk U ni which means ko blaja la kan. tapi, bleh plak cakap camtu tgh2 majlis rasmi. amazing dunia ni, xtaw la ko leh jadi educated but stupid at the same time. kalo xnak datang, xpayah datang. end of story. xpyh la nak fuck2 ni. da kawen nanty fuck la puas2 ok?



p/s: sedar la diri kte ni cket. x hebat mane pon kte sume ni. baru je p** belom degree lg. yg fast track tu lg bersepah je thp intelligence yg superb. wat malu name corse je. sedar plak yg kte ni minority, tp nak gak gadoh2 sesame sndiri. ikotkan aku, peduli pon x kalo ko xnak b'kejesame ngn aku. ingat aku hadap sgt ke nak berbaek2 ngan ko?

5 comments:

  1. wahh!! kak amelia dah mngamuk! nasib baik aku tk melenting kan.. tp aku pun memang geram tahap max dah ni. tp yg penting, dak2 bodoh ni memang nak mati n tk sedar diri. baru je td dak part2 bising2 memekak buat disco ke haram jadah mcm BAPAK diorang punya kampus. mcm aku nk join kepala BAPAK diorang punya disco. pakai mic ke haram jadah. aku nak je pergi bilik diorang, bogelkan masing, pastu bawak p malinja suh wat tarian tiang ke..tarian ke haram jadah ape ke.. pastu jadi lauk dak laki yang rakus. biar pdn muka diorang yg memang tkde kepala otak!! aku tk perasaan pulk aku tulis cenggini. tgn gerak sendiri. aku pun dah terjadi bodoh mcm budak2 tu plak.. eh, baboon pun reti diam mlm2.bodoh thap hanjing nak mati! malam jumaat pun tk hormat. tk pernah belajar agama ke?? sudah la. bye!

    ReplyDelete
  2. to nenek: aku kdg2 tnye diri sendiri, salah aku ke ko jd aggressive camni...adoi...tapi, bkn salah ko la. sesape je pon geram kot ngn mulut kanak2 yg mmg xfhm bahase melayu n inggeris(ckp latin kang pening lak dorg, jepun kang terkebil2 lak, korea pitam lak nak fhm nty) cam la hbt thp gaban. diorg ni bleh la lg tunjuk besa pale, gatal b*** sume2 kan sbb belom betol2 kne hentam lg. peduli ape la sgt aku ngn diorg ni..dah r ngadu kat kanak2 malinja yg sewaktu ngn mereka (same part) ape je dorg leh wat??

    ReplyDelete
  3. sye yg ckp fuck tradition 2... sory la kak, sye kn barbie... mekap pon tebal cm barbie.... "you say aku seperti barbie" (lgu cinta laura)..

    bru je wat appoinment ngn dentist... huhu... rse cm nk ikat gigi... wpun gigi barbie da cntik... mklum la dr jauh da nmpk... shining kate kn... ermmm, lps tjmpe dentist, nk g salon la... nk blonde kn rmbut... bru cm barbie....

    sory la kak.. i FUCCCCCKKKKKKK TRADITION!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. oppss... t'post la pulak... barbie mintak maaf ye...

    ReplyDelete
  5. akak peduli haram pasal kauDecember 15, 2009 at 10:02 PM

    bdk atas ni.
    kau ni barbie ke babi?
    sebab babi je takde tradition.

    ReplyDelete

Blog Archive

s0mething to n0te

My photo
s0mewhere, republic of biatchess